NOVES AFECTACIONS AL CENTRE PER L’ENDURIMENT DE LES MESURES DECRETADES PEL PROCICAT

Us comuniquem que, seguint les noves mesures que entraran en vigor a partir de demà, divendres 30 d'octubre de 2020, decretades pel govern de la Generalitat de Catalunya, a causa de la nova alerta pel virus de la COVID-19, el Centre es veu obligat a aturar la seva activitat, i per aquest motiu queden modificades … Continua llegint NOVES AFECTACIONS AL CENTRE PER L’ENDURIMENT DE LES MESURES DECRETADES PEL PROCICAT

VEUS DE MUNT: Capsetes d’Amor

CAPSETES D'AMOR, el nou espectacle de Veus de Munt, dissabte 15 d'abril a les 20:30h a la Sala Gran del Centre. Amor intemporal, sentimental, romàntic, dolorós, feliç, tortuós i bonic... però també l'amor per la pàtria, per la terra, per allò que hem perdut i pel que anhelem retrobar. Tots els colors de l'amor.

RAU RAU: La divertida llegenda de Sant Jordi

Diumenge 23 d'abril a les 18:00, a la Sala Corrioles del Centre: Una manera molt divertida i interactiva d’endinsar-nos en aquesta llegenda tant arrelada a la nostra terra. Amb cançons, balls, jocs i amb l’ajut de tothom es farà de la Llegenda de Sant Jordi, una festa inoblidable.