VEUS DE MUNT (Coral)

Responsable de la secció: Maica Brecha Roig

La música sempre ha estat present al Centre, però va ser al 2014 quan es va consolidar una secció nova: Veus de Munt, una coral amb una quarantena de participants, que vam estrenar el nostre primer espectacle, “Miscel·lània” el 2015, amb un enorme èxit i totes les entrades exhaurides. “Miscel·lània” era el nom d’un fictici programa de ràdio nocturn, on els oients demanàven escoltar una cançó, o compartien una confessió, un desig, un poema… i la locutora anava donant pas a les diferents mel·lodies que vestien la nit de música.

Amb aquest espectacle de gira, i combinant la participació en nombroses trobades de corals arreu del nostre país, vam crear el segon espectacle,”Notes&Films” (juny del 2018), un homenatge a les inoblidables bandes sonores del setè art. Vam seguir col·laborant en esdeveniments del Centre i del poble, així com en els sempre enriquidors intercanvis amb altres formacions corals, però just quan estàvem bastint els primers dissenys del tercer espectacle, la pandèmia va aturar també l’activitat de Veus de Munt.

Hem hagut d’esperar ben entrat el 2022 per a tornar a engegar la maquinària musical i oferir-vos el nostre tercer espectacle titulat “Capsettes d’amor” (estrena el 15 d’abril del 2023), un espectacle basat en les mil i una formes de l’amor: amor sentimental, fraternal, amor pel País, desamor,… Una altra proposta per a compartir amb nosaltres els sentiments que només la música pot fer vibrar.

Veus de Munt té les portes obertes per a qualsevol persona a qui li agradi cantar i gaudir de la música. Tan sols demanem tenir bona oïda, predisposició i ser soci del Centre.

ESPECTACLES ANTERIORS DE LA CORAL

NOTÍCIES DE LA CORAL.

Veus de Munt estrena “CAPSETTES D’AMOR (que el cor encanta)”,

el dia 15 d’abril del 2023, a la Sala Gran del Centre.