Espectacles

Una programació variada, de qualitat i per a totes les edats que combina els espectacles propis dels grups amateurs de les diferents seccions del Centre amb espectacles professionals de companyies de tot Catalunya. Teatre, dansa, música, titelles, pastorets… tota la cultura que t’agrada la trobaràs al Centre.

Propers espectacles


 • CINEMA CICLE GAUDÍ: TOSCANA
  Diumenge 9 d’octubre a les 18:00h, a la Sala Gran del Centre: CINEMA CICLE GAUDÍ AMB TOSCANA de Pau Durà.
 • TEATRE: EL RETAULE DEL XISCLE
  Diumenge 16 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Centre. Arriba el grup de teatre El Xiscle des de Sant Iscle per interpretar EL RETAULE DEL XISCLE.
 • RAU RAU: LA CASTANYERA amb Sílvia Serra
  RAU RAU: Diumenge 23 d’octubre a les 18:00h a la Sala Corrioles del Centre. Torna la Sílvia Serra per explicar la història de la Castanyera als més menuts i menudes!
 • BANY DE GONGS
  BANY DE GONGS Dissabte 5 de novembre a les 19:00h a la Sala Corrioles. El so dels gongs és el so OM de la creació de l’univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar amb la teva essència.
 • MÀGIA i COMÈDIA ALS ATENEUS AMB GERARD BORRELL
  MÀGIA i COMÈDIA ALS ATENEUS és un show còmic i molt gamberro per a adults en el què Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic.

Espectacles anteriors