Espectacles

Una programació variada, de qualitat i per a totes les edats que combina els espectacles propis dels grups amateurs de les diferents seccions del Centre amb espectacles professionals de companyies de tot Catalunya. Teatre, dansa, música, titelles, pastorets… tota la cultura que t’agrada la trobaràs al Centre.

Propers espectacles


 • 1r TORNEIG DE FUTBOLÍ AL CENTRE
  1r TORNEIG DE FUTBOLÍ AL CENTRE El Centre d’Arenys de Munt organitza la primera edició de torneig de futbolí els divendres 3, 10 i 17 de juny a partir de les 18:00h. Amb servei de barra i música
 • CINEMA CICLE GAUDÍ: EL VENTRE DEL MAR
  Dissabte 4 de juny a les 20:00h, a la Sala Gran del Centre El ventre del Mar, que explica la història real del naufragi de la fragata Alliance el 1816.
 • FINAL DE CURS ESCOLA DE TEATRE
  L’Escola de Teatre del Centre presenta les obres de final de curs en dues píndoles: dissabte 11 de juny a les 18h a la Sala Corrioles i dissabte 25 de juny a les 18h a la Sala Gran del Centre.
 • TEATRE: LLADRES
  Dissabte 11 de juny a les 21:00h i diumenge 12 de juny a les 18:00h, a la Sala Gran del Centre. “Lladres” és una comèdia d’embolics divertida i, alhora, de qualitat, en la qual Dario Fo se’n riu dels rics.
 • FESTA DE FINAL DE CURS 2022: ENIRCA’T
  Dissabte 18 i diumenge 19 de juny, a la Sala Corrioles del Centre. En motiu de comiat de la Sala Corrioles, hem organitzat un munt d’activitats!

Espectacles anteriors