TEATRE

GRUP DE TEATRE

Directors: Joan Llavador Olivet i Josep M. López Viltró

El teatre ha estat durant molts anys l’activitat més representativa del Centre. Actualment, el grup el formen una vintena d’aficionats al teatre dels 16 als 70 anys, que estrenen un mínim de dues obres a l’any i que volten per Catalunya per presentar- les a diferents mostres i concursos. El grup està obert a rebre amb els braços oberts a qualsevol persona interessada en el teatre amateur que vulgui participar o col·laborar. 

Veure l’activitat anterior del Grup de Teatre. 2013-2018


Grup de Joves del Centre 

En aquest grup de creació i interpretació, hi trobem des de 2014 una quinzena de joves d’entre 16 i 25 anys amants del teatre que s’autogestionen per presentar-nos les obres més trencadores.

Veure els espectacles anteriors del Grup de Joves.


PASTORETS

Des de la fundació de l’entitat s’han representat els Pastorets gairebé  ininterrompudament cada any, i justament per aquest motiu, i pels esforços de centenars de participants en modernitzar-los i fer-los diferents, l’any 2011 es va reconèixer aquest mèrit amb el segon Premi Ateneus en la categoria d’Innovació en Cultura Popular. 

Centenars de persones participen cada any en l’espectacle, com a actors, figurants, tramoia, vestuari, maquillatge. Si t’apassiona el Nadal i les arts escèniques, apunta-t’hi!

Veure els Pastorets del Centre. 2011 – 2018


E T C

(Escola de Teatre del Centre)

Les inscripcions s’obren durant el mes de setembre. 

Tots els nens i nenes de 9 a 16 anys interessats en el teatre tenen les portes obertes a l’Escola de Teatre del Centre. Durant el curs escolar, els infants inscrits realitzaran una hora a la setmana plena de tallers i activitats teatrals amb l’objectiu que aprenguin a situar-se a l’escenari, expressar els guions i transmetre les emocions i sentiments del personatge. El primer pas per entrar al fascinant món del teatre! 

Responsables de la secció: La Junta del Centre 

Activitats anteriors de l’Escola de Teatre del Centre. 2015 – 2019

HORARIS ETC 2022 – 2023 pendents d’inscripcions

PROPERS ESPECTACLES


REPRESENTACIONS ANTERIORS

HISTÒRIA DELS 100 ANYS DE TEATRE AL CENTRE. 1915-2015