FINAL DE CURS ESCOLA DE TEATRE

Dissabte 25 de juny a les 18:00 h a la Sala Gran

Els grups de l’Escola de Teatre del Centre presentaran les obres que han treballat durant tot el curs en dos dies diferents. Els nois i noies de de 4t, 5è, 6è de primària i 1r i 2n d’ESO, obren el teló el dissabte 25 de juny a les 18 h a la Sala Gran. Les monitores voluntàries de l’escola ens expliquen de què tracten les obres de teatre que han escrit o arranjat per a què els més petits i joves del Centre, puguin gaudir del teatre i del procés de creació artística.

El dissabte 25 de juny veurem els nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària representant EL PETIT PRÍNCEP, arranjat i dirigit per Georgina Penya i Núria Herrero: Hi ha clàssics que no necessiten cap explicació ni justificació, per tant: arriba al Centre la màgia del musical “El Petit Príncep”. Però, i si no només hi ha un Petit Príncep? I recordeu… l’essencial…

Tot seguit, els nois i noies de 1r i 2n d’ESO encarnaran l’obra RÀDIO RESISTÈNCIA, escrita i dirigida per Aixa Clos i Lola Faulkner: Un grup de sis adolescents s’ha vist atacat per una apocalipsi de monstres indefinits, i no saben de l’existència de ningú més que hagi sobreviscut. S’han instal·lat en les oficines d’una emissora de ràdio abandonada i emeten cada dia amb l’esperança de contactar amb algú.

IMATGES DE L’ESPECTACLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.