RAU-RAU (Espectacles infantils)

Responsable de la secció: Meli Cardoso Santana

Per generar l’hàbit i l’interès per la cultura als més petits i petites de la casa, Rau Rau selecciona i programa diferents espectacles adreçats als més menuts i menudes. Una gran oportunitat per gaudir de la cultura en família. 

Pares i mares, el teatre també és pels vostres fills!

PROPERS ESPECTACLES:


  ESPECTACLES ANTERIORS:

  • RAU RAU: LA DIVERTIDA LLEGENDA DE SANT JORDI
   Diumenge 24 d’abril a les 18:00, a la Sala Corrioles del Centre Una manera molt divertida i interactiva d’endinsar-nos en aquesta llegenda tant arrelada a la nostra terra. Amb moltes cançons, balls, jocs i amb l’ajut de tothom es farà de la Llegenda de Sant Jordi, una festa inoblidable.
  • RAU RAU: KUMULUNIMBU
   Diumenge 13 de febrer a les 18:00h, a la Sala Corrioles del Centre Kumulunimbu és una historia d’amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes
  • RAU RAU: 2 PRINCESES BARBUDES
   Diumenge 16 de gener, a les 18:00h a la sala Gran del Centre. Entre guitarretes blaves, timbals plasticosos i acordions desafinats hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop amb instruments petits i de joguina.
  • RAU RAU: EL PEIX IRISAT
   Diumenge 7 de novembre a les 18.00h, a la Sala Corrioles del Centre. Teatre i titelles per descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat.
  • RAU RAU: CAPDEPARDALS
   Diumenge 17 d’octubre a les 18.00h, a la Sala Corrioles del Centre. Espectacle de contes on les paraules són el nexe d’unió entre els infants i l’escenari per descobrir i entendre el món on viuen.

  ESPECTACLES 2015-2017