GRUP PESSEBRISTA

Responsable de la secció: Francesc Torrent Crous

La construcció del Pessebre Monumental d’Arenys de Munt va fer reunir un bon grup de pessebristes amants del pessebre i dels diorames. La secció la formen aquests afeccionats que van crear una escola des de la dècada dels vuitanta, oferint la possibilitat a que els joves aprenguin aquest art. Actualment continua funcionant l’escola de pessebres per a petits i grans. Durant l’any dissenyen i elaboren maquetes per al Pessebre Monumental que es mostra per Nadal a la plaça de l’Església, i organitzen el tradicional concurs de pessebres de la vila. El Nadal de 2006 van celebrar el 50è aniversari.

Ens encanta el Nadal i celebrar-lo fent un bon pessebre. Cada any, el nostre Grup Pessebrista s’encarrega de dissenyar i construir el Pessebre Monumental d’Arenys de Munt, modernitzen estils, busquen la implicació de nous col·lectius i transformen el pessebre en un moment d‟art que apel·li a la societat cultural i n‟indueixi la crítica i reflexió social. Són els encarregats de gestionar el Concurs infantil de pessebres anual per a tots aquells infants que en fan un a les seves cases. Ara ja ho saps, tinguis l’edat que tinguis, si t’agrada fer pessebres, tens un lloc al Centre.

El grup està obert a rebre a qualsevol persona interessada en el modelisme, les arts plàstiques i la tradició nadalenca.