FINAL DE CURS: Escola de Teatre del Centre

Diumenge 21 de maig a les 18h a la Sala Gran del Centre

L’Escola de Teatre del Centre estrenarà les obres que han anat assajant i madurant durant aquest curs el diumenge 21 de maig a les 18:00h a la Sala Gran del Centre.

[Entrades disponibles a partir del 2 de maig]

Cada grup de l’escola representarà una obra de teatre arranjada i/o escrita per les seves respectives monitores:

Els nens i nenes de 4rt i 5è de primària, dirigides per la Jana Roig, l’Arianna Shaw i l’Èlia Barberà, representaran LA FAMÍLIA NOBI: Us presentem la família de la Wensday, una família normal i corrent amb el pare, la mare, la tieta, la filla, l’amiga de la filla i el germà. El germà? On és? Ha desaparegut? Puruc? Just ha desaparegut el dia que la Wensday més odia, el dia del seu aniversari. Acompanyem a la Wensday i la seva família a resoldre aquest misteri i a recuperar el seu germà abans que sigui massa tard!

Els nois i noies de 1r, 2n i 3r d’ESO, dirigides per l’Elna Pedemonte i la Berta Ferron interpretaran DE BOCA EN BOCA: Ja se sap que al poble la informació vola, de la carnisseria a la plaça, passant pel supermercat, l’estanc i, sobretot, al bar: un lloc de reunions socials ben diverses on el safareig és a l’ordre del dia. Què passaria si en aquest bar comencessin a escampar els rumors d’un noi desaparegut? Xafardeig, safareig, rumor, tafanejar, “cotilleo”, “gossip”,… informació que viatja de boca en boca.

El grup de 4rt d’ESO, dirigit per Anna Pujol i Ainhoa Marín, l’any passat no van poder representar l’obra que tenien preparada i és per això que enguany hi tornen amb més força que mai amb FUTUR PERFECTE: Sis escenes independents que plasmen la manca de principis que pateix la nostra societat. Podem veure, per exemple, un amè publireportatge en el qual s’ofereix un kit de tortura a compradors potencials, o una mina d’on en sortirà un pianista cèlebre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.