ELS PASTORETS 2021

El Centre Arenys de Munt Pastorets 2021

Dissabte 8 a les 20h i diumenge 9 a les 19h de gener a la Sala Gran del Centre

Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d’assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar, i el més important: el repte de tornar a la normalitat després de la pandèmia.

Aquest any agafen les regnes de l’espectacle els qui l’havien portat els últims anys abans del Coronavirus. S’incorporen les escenes i coreografies que havien funcionat i havien fet gaudir al públic des del 2016, quan van reescriure el guió original i van donar importància al text teatral i a l’expressió corporal, potenciant la il·luminació i la banda sonora.

Actors i actrius nous o que encarnen personatges amb els quals fins ara no s’hi havien sentit familiars; coreografies noves i reacondicionades per donar tot el sentit a allò que s’explica o s’eludeix del text; assajos a contrarellotge i moltes persones sobre l’escenari, com feia temps que no veiem, fent la mateixa pinya i el mateix caliu de sempre.

Els Pastorets 2021 es podran veure dos dies seguits: el 25 i el 26 de desembre a les 20.00 h., per poder acabar els dinars familiars com toca i venir directament cap al Centre a gaudir de la tradició.

Un any més, no hi faltem.

Cartell de Violeta Morales

Entrades a la venda a partir del dia 1 de desembre a les 17.00h aquí o a la secretaria del Centre.

Final Pastorets 2016

One thought on “ELS PASTORETS 2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.