TEATRE SANT JOSEP: ISABEL CINC HORES

Isabel cinc hores carme sansa teatre Arenys de Munt Centre Moral Cultura

Diumenge 21 de març a les 18:00h, Sala Gran del Centre

Isabel Cinc Hores relata l’extraordinària història d’Isabel Vila (Calonge 1843 – Sabadell 1896) en els fets i personatges de la principal revolta revolucionària de meitat del segle XIX. Isabel va ser la primera dona sindicalista catalana i coratjosa activista d’un món industrial dominat pels homes. 23 anys abans que la llegendària sindicalista americana Emma Goldman iniciés la revolta de l’1 de maig, l’any 1895, Isabel Vila ja exercia un insubornable i controvertit lideratge social en l’àrea sindical republicana i educativa. 

Ella representa l’aspiració a la llibertat i a la plenitud de drets personals i col·lectius que l’Europa d’avui encara s’inhibeix d’oferir-nos. Del seu exemple (genialment protagonitzat per Carme Sansa) ens n’hem d’enorgullir totes.

Una visió al passat que ens parla plenament del present.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.