MOSTRA DE MICROTEATRE

Diumenge 14 de març, a les 18:00h i a les 20:00h, a la Sala Corrioles del Centre

Després de l’èxit de la primera edició el passat gener, torna la Mostra de Microteatre al Centre amb noves obres al programa:

Entre Llençols. Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra d’Emma Dotras que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant.

Perduts. Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica d’Emma Dotras amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat. Serà el que els portarà fins a casa?

Mata-rates. Pili Muns Terrats i Isabel Feliz Rosario, sota la direcció de Joan Llavador. Dues presoneres coincideixen en una galeria quan la zeladora els hi ha ordenat fregar el terra. Dues personatges ben diferents, com de la nit al dia, ens portaran a moments hilarants, sense cap ni peus.

Si us plau. Isabel Petri i Jordi Rovira, sota la direcció d’Albert Coll. Una jove, propietària d’una botiga de roba de segona mà, va a una comissaria de policia a denunciar un atracament. Un cop allà es troba amb una situació més complicada que el propi atracament.

ENTRADES EXHAURIDES!

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.