Microteatre maridat amb vins

Diumenge 29 de gener a les 17:30h per tot el Centre

Nova proposta per a gaudir del teatre i del vi al Centre.

Quatre obres de Microteatre repartides per tot el Centre i maridades amb un vi diferent cada una. De la mà de Cristina Blasi, sommelier del Celler Bouquet d’Alella, tastarem els vins seleccionats. A més, al comprar l’entrada, entrareu en un sorteig en el que el guanyador o guanyadora s’emportarà a casa una selecció de 4 vins Bouquet d’Alella per seguir gaudint de la gastronomia mediterrània a casa!

LES OBRES

El Grup del Centre ens presentarà:

LA CONSULTA d’Emma Dotras i amb els actors Jordi Saladrigas i Pili Muns.
Els psicòlegs ens poden ajudar a resoldre alguns problemes de salut mental o emocionals, com és el cas d’en Jofre, un home molt atabalat que necessita urgentment fer teràpia. Ens trobem doncs a la Consulta de la psicòloga, on la “teràpia” que avui rebrà en Jofre serà des d’una perspectiva força diferent… Us assegurem una bona sessió de risoteràpia!

La Companyia La Tramoia de Vila Seca ens representarà:

SUÏCIDES Dos potencials suïcides es troben a la cornisa d’un edifici intentant passar a l’altra banda, però no permet que tots dos puguin circular alhora. Si bé no semblen decidits a dur a terme el seu propòsit, el que tenen clar és que cap dels dos pensa fer una pas enrere i cedir. L’obra és una comèdia àcida sobre el suïcidi, les relacions personals…

La Companyia DramaDramatis de Barcelona ens oferirà dues peces:

CURIOSA COINCIDÈNCIA Dues desconegudes coincideixen en una sala d’espera. Una per entrar al ginecòleg i l’altre arriba tard a un càsting molt important, però amb les presses s’ha confós de pis. To i així mantindran una conversa del tot coherent sense saber que parlen de coses totalment diferents.

LA CAPTIVITAT DELS CAMALEONS Una parella de certa edat està jugant a la brisca quan de cop i volta apareix una jove que diu “PAPA” i resulta que no has tingut cap fill. Vol esbrinar quelcom d’un viatge a Londres que sembla que no ha fet ningú. Per acabar-ho d’arreglar comparteixen edifici amb un veí del que t’has d’amagar… amb tot això sembla que estaríem parlant “d’una història d’allò més normal”.

EL CELLER BOUQUET D’ALELLA

“Elaborem vins honestos que respecten el territori”

Envoltats de vinyes, amb vistes al mar, al costat del poble d’Alella i abraçats pel Parc Natural de la Serralada Litoral, trobareu el Celler Bouquet d’Alella.

Som la 14a generació de la família Boquet, que ha mantingut la finca durant 5 segles, i el nostre repte és seguir fent-la sostenible elaborant vins ecològics, amb vinya pròpia i varietats tradicionals, i oferint experiències enoturístiques a 15 quilòmetres de Barcelona.

El nostre projecte vol ser un tastet autèntic del territori i per això treballem per potenciar tot allò que és característic de la zona: us oferim vins ecològics a partir de varietats autòctones com la Pansa Blanca d’Alella o la Mataró, collides de les nostres pròpies vinyes i emmarcades dins la Denominació d’Origen Alella. Vins mediterranis en estat pur!

https://www.bouquetdalella.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.