IV MOSTRA DE MICROTEATRE: ESPURNES

Dissabte 5 de febrer a les 21:00h i diumenge 6 de febrer a les 18:00h, per tot el recinte del Centre.

Ja tenim a punt la IV MOSTRA “ESPURNES” de MICROTEATRE.

Per fi arriba a Arenys de Munt, el cap de setmana 5 i 6 de febrer, aquesta Mostra de Microteatre organitzada per la Coordinadora de teatre de grups amateurs del Maresme. Aquesta iniciativa es va generar el gener del 2020 amb la intenció de poder compartir experiències amb els diferents grups de teatre que es troben al Maresme.

Al Centre podrem gaudir de la IV Mostra amb la participació d’un total de quatre grups:

  • Grup de teatre del Centre amb l’estrena de l’obra “PICARDIES”
  • Col.lectiu de teatre EPMA de Mataró amb l’obra “El OTRO LADO DE LA CALLE”
  • Grup Tres Aquaris per un peix de Canet de Mar amb l’obra “ “ENTREVISTA DE FEINA”
  • Grup de teatre Germanor de Malgrat de Mar amb l’obra “LA DEPRESSIVA”

El públic quedarà repartit en petits grups que anirà voltant pels diferents espais adequats a cada obra teatral i podrà gaudir de diferents formes de treballar. Realment és una experiència molt dinàmica i enriquidora.

El Grup del Centre estrenarà en aquesta ocasió l’obra “Picardies”, representada per Jordi Saladrigas i Pili Muns i escrita per Emma Dotras. Ja ha estat representada en set ocasions a Sabadell, Polinyà i Canet de Mar, amb molt bona acceptació per part del públic.

Us esperem a tots!

SINOPSIS “Entrevista de feina”

La Júlia, arquitecte, vol canviar de feina i es presenta a una entrevista per trobar-ne una de millor. Però les coses mai son fàcils. I menys, quan el capritxos atzar, fa que sigui l’Anna, qui no és una persona qualsevol en la vida de la Júlia, la que l’ha de valorar. Aconseguirà la feina? Acceptarà la Júlia la particular condició que l’Anna li proposa?

SINOPSIS “Picardies”

Picardies és una obra de microteatre que comença quan en David prepara una vetllada romàntica a la seva dona, la Sílvia. Tot són bones intencions però el sopar s’acaba embolicant degut a diverses situacions. L’obra barreja l’humor amb converses picants, i fa mofa dels problemes per trobar moments d’intimitat en el dia a dia d’una parella amb fills.

SINOPSIS “La depressiva”

Aquesta noia que tenim al davant és la depressiva. La seva manera de veure i viure la vida no té gens de llum, és fosca i negativa. Avui es troba en un hospital, està en coma per un intent de suïcidi… Però, què l’ha dut fins aquí?

SINOPSIS “El otro lado de la calle”

Explica el drama quotidià de moltes persones grans on els nous plans urbanístics i els avenços de la nostra societat moderna les deixa aïllades i incomunicades del seu propi món. Una societat que sovint s’oblida del benestar de les persones grans.
Adaptació pròpia d’una text narratiu de Maribel Bella.

FOTOS DE L’ESPECTACLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.