Avantatges de fer-se soci/a

Gratuïtes les activitats de les seccios

Els socis i sòcies de l’ateneu El Centre d’Arenys de Munt gaudeixen gratuïtament de les totes activitats regulars de les nostres seccions.

Gratuïta i a domicili la revista mensual El BATEC

Rep mensualment i de forma gratuïta la revista ‘El Batec’, editada íntegrament pel Centre i l’única que recull informació general de tot el municipi. Els socis i socies que viuen a Arenys de Munt, a més, la rebran gratuïtament a domicili.

Descompte en les entrades de la programació del Centre

Els socis i sòcies del Centre gaudeixen d’un 25% de descompte, només ensenyant el seu carnet, quan es compren les entrades dels diferents espectacles i actes de la programació del Centre.

Descompte en el cursos permanents externs

Al Centre també es poden gaudir d’activitats externes de pagament, com les de l’Associació Cultural Esplai de Circ “Encirca’t”, la gimnàstica de manteniment o les converses d’anglès. Els socis i sòcies gaudeixen també d’un 25% de descompte en els preus d’aquestes activitats.

Descompte en el ‘Bar El Centre’

Els socis i sòcies del Centre poden gaudir d’un 5% de descompte en les consumicions de més de 10€ realitzades en el Bar del Centre Moral.

Fes del Bar del Centre el teu lloc principal de restauració i pren-te un cafè, vermut o sopa amb un 5% de descompte!

Descompte en el lloguer periòdic de les sales

Els socis i sòcies del Centre gaudeixen d’una tarifa especial i amb descompte en el lloguer periòdic d’alguna de les sales. Necessites un espai on fer cursos, tallers o xerrades? Al Centre hi pots trobar el que busques, i amb preu especial per ser-ne sòcia!

Descomptes en El Punt-Avui i la revista El Temps

Els soci i sòcies del Centre gaudeixen d’un descompte especial en la subscripció al diari El Punt Avui a la revista digital El Temps.

Tots els avantatges de la Federació d’Ateneus de Catalunya

Com a membre de la Federació Catalana d’Ateneus, el Centre ofereix als socis i sòcies tots els seus avantatges.