DAPAONG, L’ESCOLA DEL VESPRE

Dijous 19 d’abril de 2018, a les 19.30h, Sala Corrioles

A Flingbong, població de Togo, a la comunitat de Namaré, a la regió de Dapaong, el nostre mossèn Joan Soler, s’hi ha passat uns quants anys ,convivint i ajudant a l’escolarització de nens, nenes, dones i homes. Va haver de marxar deixant projectes molt interessants sense poder concloure’ls. Ara, des de Donaviva i El Centre, se li vol donar un cop de mà per fer realitat aquells somnis que va deixar inacabats.

Per aquest motiu, el dijous 19 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, es realitzarà una petita representació de la història d’Odile, una noia de la comunitat de Namaré, viscuda pel mossèn i que posa la pell de gallina.

A continuació de la lectura dramatitzada, Joan Soler explicarà els seus projectes i que és el que podem fer per ajudar a dur-los a terme.

L’acte acabarà amb un col·loqui-fòrum sobre la temàtica d’aquest racó del nostre món.