HOLA FEDERICO (cicle insòlits)

Diumenge 6 de maig del 2018, a les 19h, a la Sala Corrioles.

Entre paraules, jocs, música i poemes de Lorca, Assumpta Rojas en va mostrant la dualitat de la seva personalitat, per un costat la seva vitalitat, alegria i humanitat , i per un altre el seu malestar i dolor més íntims.

Una escenografia molt estudiada, les projeccions d’imatges del poeta, la interpretació d’Assumpta Rojas i les sàvies paraules del poeta, en la veu de Manuel Veiga, fan d’aquest espectacle un imprescindible pels amants de la figura de Lorca.

Monòleg intimista, que ens acosta i descobreix l’home que hi havia al darrera del gran poeta Federico García Lorca, de la seva relació amb Dalí i les estades a Cadaquès, de la seva amistat i admiració per l’actriu Margarida Xirgu, de la seva relació amb la música i de lo agraït que estava de Catalunya( lloc on es va consagrar com a dramaturg).