LA CASA DEL DARRERE (cicle insòlits)

Diumenge 13 de maig del 2018, a les 19h, a la Sala Corrioles.

Qui no coneix la història d’Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió, l’Anna va créixer com a dona i com escriptora i va deixar el seu testimoni de superació en un diari que captiva i transforma.

Des de la companyia La immortal han creat un nou espectacle que situa l’espectador en temps de guerra, però també en temps de creació, de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment i de valors.

Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc músics molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors en són els protagonistes i transporten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí.

Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.