FÀTIMA A TEHERAN (Grup del Centre)

Dissabte 19 de maig i diumenge 20 de maig del 2018, a les 19h, a la Sala Corrioles.

Després del gran èxit de la píndola teatral i de reflexió DEPAONG L’ESCOLA DEL VESPRE amb una Sala Corrioles amb més de 120 persones emocionades i compungides, els dies 19 (9 del vespre) i 20 (2/4 de 7 de la tarda) de maig, a la Sala Gran del Centre, en col·laboració amb Donaviva, FÀTIMA DE TEHERAN ens representarà el drama d’una dona empresonada per ser lesbiana a una presó iraniana, separada de la seva amada a qui han condemnat a ser lapidada. Una obra molt potent, d’una hora aproximadament. El seu crit d’ajuda és tan punyent que trenca el cor. A Occident, Carme, també lesbiana, rep una carta d’auxili. La vida d’una depèn de l’acció de l’altra mentre la societat assisteix impassible davant aquesta tragèdia.