SONAGUST – ANA ROSSI & MARTA ROMA

Dissabte 5 d’octubre del 2018, a les 21h, Sala Corrioles

El 5 d’octubre al 18 de novembre es presenta una nova edició del cicle SonaGust! El cicle, consolidat com una de les grans cites de tardor oferirà concerts, tast de vins i mostres de productes de proximitat.

En aquesta 4a edició del cicle gaudirem de dues nits de música i tast de vins a la Sala Corrioles, i de dos diumenges al matí d’activitats al Mercat Municipal d’Arenys de Munt. Dins el mercat s’ubicarà la fira “Producte d’Arenys” i cap al migdia tindran lloc les actuacions musicals.

Accés lliure al concert amb taquilla inversa.

Ana Rossi i Marta Roma ens conviden a explorar la cançó com a objecte poètic a través d’un repertori ple de contrastos: huayno, zamba, chanson, fado, samba, nana… És una proposta plena de sensibilitat, proximitat i complicitat creadora entre les dues artistes.
Un concert que obre una finestra d’espontaneïtat, tot jugant amb els límits dels instruments: les veus, la guitarra, el violoncel, la dansa, el cos i la percussió. Un directe que commou per la bellesa de les seves cançons i la fresca llibertat de les relectures que proposen.

Ana Rossi: veu i guitarra
Marta Roma: violoncel i veu

Tast de Vins : Celler Talcomraja (Arenys de Munt)