TEATRE – QUALSEVOL DIA

Dissabte, 24 de novembre (21.30h) i diumenge 25 de novembre del 2018 (18.30h) a la sala Corrioles

Tot just dues setmanes després d’Atabalats! el grup ens representarà, en col·laboració amb Donaviva, QUALSEVOL DIA, un drama dirigit per en Joan Llavador sobre un problema gravíssim que desgraciadament es dóna dia darrere dia a tantes i tantes cases. El de la violència de gènere. Es tracta del clar exemple d’intent, per part de l’home, de dominar absolutament la seva parella, de subordinar-la, de coartar-la, de privar-la de la seva llibertat fins a extrems intolerables.

Alicia Muns, Josep Lladó, Sònia Montilla, Albert Puig, Gloaria Aparicio, Toni Cantallops i la petita Maria Vernis.

QUALSEVOL DIA, un drama que no us deixarà indiferents amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

IMATGES DE L’ESPECTACLE: