L’ELECTE

9 i 10 de novembre del 2019 a la Sala Gran

Dirigida per en Joan Llavador, L’ELECTE es representarà, per les Festes de Sant Martí, a la reformada Sala Corrioles els dies 9 i 10 de novembre, a les 21:30 i 19:00h, respectivament, i el dia 17, a les 18:00h, a Mataró, dins la XVI Mostra de Teatre Amateur del Foment Mataroní.

Aquesta interessant obra de teatre del reconegut Ramon Madaula és una comèdia dramàtica on un jove polític representat per en Pep Artigas acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. Un psiquiatra disposat a fer-li una teràpia alternativa i diferent es presenta en el seu despatx. Només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós. Aquest peculiar doctor el porta a escena Enric Rucarols.

IMATGES DE L’ESPECTACLE: