PASTORETS 2019

Dimarts 25 de desembre, 19.30h Dissabte, 28 de desembre, 21.30h Diumenge 29 de desembre, 18.30h (Sala Gran) del 2019

Un altre any, ens trobem la família dels pastorets dalt d’un escenari ple de joia. Amb moments d’alegria, nostàlgia potser de malenconia… Tota aquesta barreja d’emocions són el que podeu trobar en els Pastorets d’enguany.Hi veureu un Mathaties i un Jonàs d’allò més trempats que ens contagiaran unes ganes immenses de riure. Un Naïm foll i martiritzat que espera el perdó del seu pare i la seva germana. Un Isaac encegat pel brill de l’or i un Sant Miquel protector d’allò més humà.També un Infern que farà tremolar la terra per vèncer el Messies, Rei d’Israel.Només gràcies a la bondat dels pastorets, encoratjats per Sant Gabriel, aconseguiran juntament amb el Cel, rendir la malícia de l’Infern i fer que el Bé surti triomfant.Animeu-vos doncs a compartir amb nosaltres tota aquesta màgia en aquests dies tan especials de Nadal. Us hi esperem!

IMATGES DE L’ESPECTACLE: