QUOTES DE SOCI/A

  • abril 2020:

Mentre duri l’estat d’alarma i seguint els consells de l’Agència Catalana del Consum se seguiran passant les quotes de soci/a per poder fer front a les despeses fixes del Centre que en aquests moments només poden ser cobertes gràcies a les quotes de les persones associades. Gràcies per ajudar-nos a seguir treballant per tornar a gaudir de la cultura amb més força que mai. 

Si a alguna persona associada li és especialment difícil assumir el pagament de la quota de soci/a a causa  de dificultats causades per l’estat d’alerta de la COVID-19, que contacti amb el Centre (centre@centremoral.cat, i al telèfon 683 580 661 de dimarts a divendres de 17h a 19h). El Centre estudiarà l’aplicació de beques perquè cap persona hagi de renunciar a ser sòcia del Centre a causa del nou coronavirus.  

Agència Catalana Consum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.