Sessions setmanals de Moviment Expressiu

Aquest curs el Centre estrena el divendres 18 de setembre una nova activitat setmanal de moviment expressiu. Es farà els divendres de 9.30h a 11h del matí a la Sala Corrioles. La Sílvia López , terapeuta Gestalt i Corporal, dirigirà les sessions.

El moviment expressiu és una pràctica corporal on el cos és el mitjà d’expressió del nostre estat intern i, amb el suport de la música, es dona forma en moviment a allò que sentim i pensem. En moure’t, la teva energia vital s’activa, deixant anar les tensions físiques i emocionals que el teu cos acumula i recuperant un estat intern més expansiu i alegre. És un espai on dedicar-te un temps al teu benestar físic i emocional, a experimentar des del cos, a gaudir i a conèixer-te. Les propostes de moviment són aptes per a qualsevol persona. No has de conèixer cap tècnica, només tenir ganes de gaudir de la llibertat i el plaer d’expressar-te des del cos.

Per a més informació i incriure’s cal enviar un email a centre@centremoral.cat o venir a la secretaria del Centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.