EL CENTRE INAUGURA LA REFORMA

El dissabte 26 de setembre, a les 8 de vespre, està previst que s’inaugurin les obres de reforma del Centre.

El programa de l’acte s’ha hagut de modificar a causa de les mesures per prevenir la covid-19 i s’han establert mesures de seguretat com la reducció de l’aforament, l’ús de mascareta obligatori i es preveu un accés ordenat i gradual.

En l’acte es projectarà el vídeo reportatge que explica tot el procés de les obres i també hi actuarà l’Esbart del Centre, el grup de música Kalabranda i hi haurà un moment reservat als parlaments de les autoritats.

Fent clic aquí, podreu veure un petit trailer del documental.

Durant el mes de juliol, avaladors, patrocinadors i associacions col·labora-dores que han rebut la seva invitació, hauran hagut de confirmar l’assistència. A partir del 14 de setembre, segons l’aforament que quedi disponible, podran aconseguir la seva invitació les persones sòcies i voluntàries del Centre enviant un correu a centre@centremoral.cat

IMATGES DE LA INAUGURACIÓ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.