CINEMA INFANTIL EN CATALÀ: TRASTO, DE LA MANSIÓ AL CARRER

El diumenge 4 d’octubre, a les 18.00h, a la Sala Gran del Centre

Trasto, de la mansió al carrer explica la història d’un gosset que viu envoltat de luxes. La seva propietària és una multimilionària excèntrica que li concedeix tots els capricis: des d’aliments gurmet a joguines o un matalàs inflable per a la piscina. Tant se l’estima que, en morir, li deixa tota la seva fortuna. Ara bé, en Trasto no podrà cobrar-la: el gos fugirà ràpidament per escapar de les urpes dels fills de la difunta, que volen utilitzar-lo per aconseguir l’herència. A partir d’ara, haurà d’arreglar-se-les tot sol al carrer, sense majordoms que l’ajudin ni les comoditats de què gaudia a la mansió.

Sort que en Trasto coneixerà un grapat de gossos bregats en la vida al carrer i, sobretot, la Zoe, una noia que vol ser cantant i que es convertirà en la principal protectora de l’animalet. Tots plegats faran front a perills i amenaces… Se’n sortiran?

Podeu veure el trailer a l’enllaç.

Recomanem agafar les entrandes anticipades per evitar aglomeracions, podeu aconseguir-les a secretaria del Centre o aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.