SONAGUST: SÍSPITS TRIO

Divendres 11 de desembre, a les 21:30h, a la sala Corrioles del Centre

Síspits Trio, un trio en clau de dona, format per Laura Carreras (veu i baix), Carla Motis (guitarra) i Marta Costa (percussió).

Posen veu i ritme a diferents temes d’intèrprets i compositores per visibilitzar el paper de la dona en la música de les últimes dècades. El seu repertori recull composicions de dones, cançons de temàtica feminista i versions que ens evoquen a la figura de la cantant. No només interpreten diversos gèneres i estils en un format musical, sinó que també recorden i fan un petit homenatge a cada una de les grans artistes que ilustrem com Ella Fritzgerald, Billie Holiday, Nina Simone, Amy Winehouse, Mercedes Sosa, Janis Joplin, Aretha Franklin entre d’altres….

Han tocat a diferents espais i esdeveniments com la fira gastronòmica Ulisses Fest de Premià de Dalt o el Celler Cub del Cep d’Arenys de Mar. També han fet de taloneres de grans artistes com la Judith Neddermann o Els Catarres.

Podeu veure l’estil a música a l’enllaç

Compreu la vostra entrada anticipada, per evitar aglomeracions a taquilla i prevenir el contagi de la Covid-19 i aprofiteu així els preus més econòmics que a taquilla. Les podeu aconseguir a secretaria del Centre o a aquí.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.