VINCLES: EL PRIMER CABARET DE CIRC A LA SALA CORRIOLES

Diumenge 20 de desembre, a les 12.30h i a les 18h, a la Sala Corrioles

El passat diumenge, dia 20 de desembre, l’Encirca’t va presentar el primer cabaret de circ a la Sala Corrioles. Sota el nom VINCLES, l’espectacle va aplegar un grup de professionals del circ, la dansa i la música.

Miss Morin, amb el seu aro, va  tocar el sostre de la Corrioles desafiant la gravetat; en Maiol Pruna i la Serena Vione, van presentar un commovedor número de verticals, on explicaven la seva història mestre-alumne, i que, en acabar, va convidar als i les alumnes del circ a seure al voltant del linòleum per escoltar un manifest que havien escrit els joves de l’escola. La cia. SonrieXNarices va retornar els riures a la sala amb un divertidíssim número de música i equilibris. A continuació, la Laia Santanach va improvisar un número de dansa sota el so del saxo de l’Arnau Abadal. L’espectacle amb el públic dret i ballant, gràcies a la Jessica Arpin i la seva bicicleta groga.

Des d’Encirca’t estan molt contentes d’haver creat un nou format de Festa del circ. Canviar el taller de nadal pel cabaret ha estat tota una aposta, però la resposta del públic, que va exhaurir entrades dies abans de la representació engega la possibilitat d’obrir un format trimestral de cabaret/espectacle on hi hagi la presència del circ al Centre.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.