SONAGUST: ANNA ANDREU

Divendres 26 de febrer, a les 20:30h, a la Sala Corrioles del Centre

La temporada del cicle Sonagust acaba el proper divendres, dia 26 de febrer, a les 20.30h a la Sala Corrioles, amb una de les artistes del moment: l’Anna Andreu.

Després de diversos anys co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020). Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s’acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que per a aquest nou projecte s’aventura a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

A Els Mals Costums trobem cançons que parteixen d’una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l’envolten i unes altres que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen. En Anna Andreu trobareu pinzellades d’una Maria de la Mar Bonet del segle XXI, però també una manera de contar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver.

ENTRADES EXHAURIDES!

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.