ESPECTACLE FAMILIAR: BRUNA, EL MUSICAL

Diumenge 18 d’abril, a les 18:00h, a la Sala Gran

Des de la secció de Rau Rau, hem cregut necessari pensar també en un públic més gran oferint un nou tipus d’espectacle. És per això que hem programat un musical protagonitzat per una colla de nens, nenes, nois i noies extraordinaris que de ben segur ens faran gaudir a tota la família!

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

BRUNA neix a Ullastrell, un petit poble del Vallès Occidental, com a projecte de teatre comunitari. El gran moviment teatral del municipi empeny als autors, Mateu Peramiquel i Mar Puig, a crear aquest espectacle familiar de forma conjunta amb la companyia teatral GATU.

Aquest projecte conjunt es basa en l’objectiu de donar veu als infants. Es vol crear una història que posi èmfasi a la visió dels infants sobre el món adult, ja que la companyia GATU té una llarga experiència i recorregut treballant el teatre amb els infants del poble.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Tràiler de Bruna, el Musical

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.