CABARET JOVE’21

NOVES DATES!

Dissabte 12 de juny a les 18h a la Sala Corrioles.

Diumenge 13 de juny a les 12h a la Sala Corrioles.

Has pensat mai quina és la teva zona de confort? Com t’hi sents quan hi ets dins? Quina forma té? Quina olor? I si, per un dia, decideixes sortir-ne? Un viatge sobre la lluita per a encarar nous reptes, descobrir què ens fa diferents i les emocions que pot provocar un canvi tan significant; la gravetat i el desequilibri que es genera en el procés de sortir de la bombolla. 

El grup de joves de l’escola de circ Encirca’t i una valenta participant de l’ETC han preparat un espectacle de primavera molt especial, en què combinaran algunes de les tècniques que més dominen (la tela, l’acrobàcia, la dansa i el mini-tramp) amb una història poètica, de creació pròpia, que investiga dins seu i parla sobre com ens enfrontem dia rere dia al món que ens envolta. 

Amb Berta Roca, Bet Corominas, Laia Conesa, Linette Alonso, Míriam Gaeta i Pau Vidal

Espai sonor a càrrec d’Aniol Petit

TAQUILLA INVERSA: La taquilla inversa és una fórmula de pagament d’entrades que consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val l’espectacle al qual acaba d’assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim. Això sí, el pagament només s’acceptarà en efectiu.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.