RENOVACIÓ DE L’EQUIP INFORMÀTIC

El Centre d’Arenys de Munt renova el material informàtic gràcies a la subvenció del Departament de Cultura.

Recentment, el Centre d’Arenys de Munt ha rebut una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la tecnologia evolucionant de manera tan ràpida, els equips dels que disposavem per treballar es van quedar obsolets.

Gràcies a aquesta subvenció s’ha pogut renovar tot el material tecnològic com: ordinadors portàtils, pantalles, ratolins i teclats d’última generació. Aquests ordinadors tenen les propietats que necessita el Centre per funcionar de manera òptima, ja que tenen unes característiques que permeten utilitzar programes de disseny, com per exemple el Photoshop, l’Ilustrator, entre d’altres i també programes de comptabilitat per les feines administratives. A més es compta amb altres programes que permeten interactuar amb tota classe d’arxius.

No podem estar més agraïts amb aquest ajut, ja que últimament ja no es podien complir les necessitats bàsiques que plantejaven la feina del Centre. Gràcies al Departament de Cultura, es pot seguir fent la feina de manera òptima i eficaç.

Moltes gràcies per mantenir vives aquelles entitats que vetllen per la cultura i per la societat.

Un cop més, donem les gràcies.

Departament de Cultura Generalitat de Catalunya
Federació Ateneus de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.