SORTIDA CULTURAL: MUSICAL CANTANDO BAJO LA LLÚVIA

Dissabte 27 de novembre, a les 19.00h des del pont

El Centre organitza una sortida cultural per gaudir del musical “Cantando bajo la lluvia”.

Àngel Llàcer i Manu Guix porten al Teatre Tívoli la gran comèdia musical “Cantando bajo la lluvia” amb més de 30 actors i ballarins, una escenografia espectacular, i un vestuari i unes coreografies que no deixaran indiferent a ningú. Una proposta imprescindible pels amants del gènere!

“Cantando bajo la lluvia” és una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood, que mostra tota l’elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d’ullet al món de cinema, d’humor i sensibilitat, que es desenvolupa a través d’espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.

L’excel·lent i divertit guió de Betty Comden i Adolph Green – “New York, New York”, “It ‘s love”, “Some other time” – narra de forma irònica la transició de cinema mut a l’sonor i les dificultats dels professionals i artistes per adaptar-se a les noves tècniques.

La pel·lícula estrenada el 1952 va ser un èxit i ha estat reconeguda com el millor musical de la història per l’American Film Institute.

Sortida: dissabte 27 de novembre a les 19:00H del pont

Inscripcions obertes fins al 29 d’octubre en aquest enllaç o a la secretaria del Centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.