CICLE SONAGUST: ALVERD OLIVA

Divendres 14 de gener, a les 20:30h a la Sala Corrioles del Centre

Alverd Oliva, figuerenc, és un dels músics més actius de l’escena gironina: cantant i músic, productor, programador, gestor de jams, arreglista… Ha fet gires nacionals i internacionals com a cantant i guitarrista amb diverses bandes i amb música d’autor.

Ha enregistrat una vintena de discs tant com a intèrpret com a arreglista, però no és fins al 2018 quan publica el seu primer àlbum “Alverd Oliva – Fusta de cor (Segell Microscopi)” començant la seva carrera com a cantautor, fent-se càrrec tant de la producció com dels arranjaments.Fusta de cor és un material sensible, emotiu, sincer i vital. La connexió amb la natura i els sentiments afloren a través d’un folk rock amb una acurada interpretació vocal i uns arranjaments de corda que atrapen a l’oient.

Vuit cançons pròpies i una magnífica versió del Coral·lí de L’Adrià Puntí conformen un disc eclèctic carregat d’emoció on es plasmen totes les influències de l’autor. Ara prepara la publicació del seu segon treball alhora que forma part dels projectes Natxo Tarrés & The Wireless, Moshka, Emma Yuzz.A l’actuació que ens oferirà al Centre, acompanyat de la seva inseparable acústica, desgranarà els temes que formen part del primer disc i algunes composicions del segon, que publicarà a la primavera.

Un concert íntim, proper, seductor i emotiu on una guitarra, una veu i uns efectes gestionats amb un gran mestratge, segur que ens prendran a tots i totes.

Us deixem una petita mostra de les seves lletres. Val molt la pena!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.