ESBART: BALLADA DE RAMS 2022

Diumenge 10 d’abril a les 18:00h, a la Sala Gran del Centre

Torna la Ballada de Rams de l’Esbart

Han passat quatre anys des que l’esbart va fer l’última Ballada de Rams a l’escenari del Centre. L’edició de 2019, amb les obres del Centre projectades, l’actuació es va traslladar a la Sala Municipal i els anys 2020 i el 2021 es van haver de cancel·lar per la pandèmia. Com si fos un cicle olímpic, enguany l’actuació tornarà al seu escenari habitual.

En plena celebració dels 45 anys de l’Esbart, la Ballada de Rams tornarà a ser la protagonista del dia. L’Escola de Dansa, els Juvenils, el Cos de Dansa i, com a novetat, el nou grup de Veterans, oferirà una tarda de danses tradicionals i de nova creació per a tots els públics. Perquè, malgrat les complicacions derivades de la pandèmia, l’esbart segueix actiu i amb ganes de tornar a pujar als escenaris.

IMATGES DE L’ESPECTACLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.