Dilluns 14 de març a les 20:30, a la Sala Corrioles del Centre
Sabeu que el 70% dels consumidors llegeixen les etiquetes dels productes abans de comprar-los? i d’aquest 70%, els majors de 55 anys són els que menys les llegeixen?
Estem en un moment on existeix la tendència a tenir més consciència, preocupació i coneixement sobre què mengem. Tenir una completa noció del que estem comprant és molt important per poder entendre i cuidar-nos cada vegada més.
Les etiquetes nutricionals serveixen per ajudar-nos a escollir aquells aliments més saludables o del nostre interès. Ens permeten conèixer l’aliment, el seu origen, la manera de conservar-lo, els ingredients que el componen o els nutrients que aporta a la nostra dieta.
Ara bé, existeix un problema real ,i aquest rau en la dificultat de poder entendre el què ens diuen les etiquetes dels aliments.
La Maria Roca, dietista i nutricionista, ens proposa una xerrada molt interessant i necessària sobre l’etiquetatge nutricional amb l’objectiu principal de poder aprendre a desxifrar la informació i poder escollir selectivament en futures compres.
FOTOS DE LA XERRADA


