CONCERT: Jove Dry “Per si neixo demà”

Divendres 12 de maig a les 21:00 a la Sala Corrioles

Jovedry és un projecte inicialment individual per part d’en Martí, veu i compositor del treball. El qual va començar a fer música als 14 anys, durant el període del confinament, I més tard als 16 anys va presentar el seu primer disc dedicat a tota la gent que estima. Barreja l’Indie/Rap juntament amb un peculiar i alternatiu Trap Metafísic. Tot i ser un treball personal, jovedry va cercar la millor banda possible a l’hora de presentar-ho en directe, I això fa que actualment el projecte sigui tan especial. T’ho perdràs? En primer lloc, la Laura Cardoner (Guitarrista), després en Dídac Ferré (teclista), i finalment la Georgina Amills (Dj i Baixista). Barregen el Hip-Hop, indie, i una alternativa metafísica que dona l’última gota de complexitat a l’artista.

VIDEOCLIP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.