MOSTRA EL CENTRE ÉS VIU: EXHIBICIÓ DE SIMULTÀNIES D’ESCACS, MATINAL D’ACTIVITATS I FLASHMOB

2 de juny de 2018, tot el dia, a la plaça de l’església.

El mes de maig i juny continuaran les accions del Centre és viu tenint com a gran plat fort la MOSTRA DE SECCIONS AL CARRER que es realitzarà l’1, 2 i 3 de juny coincidint amb la celebració a tot Catalunya del dia de l’associacionisme.

​10h a 12h: exhibició de gran partida simultània d’escacs, mostra de tenis taula i tallers de domassos i del mural grafiti El Centre és viu.

12h a 12.30h: gran flash mob  protagonitzada pels temibles dimonis de Pastorets i els majestuosos patges de la cavalcada de reis. Tothom és convidat a participar a la Flash mob només caldrà inscriure’s via online a http://www.centremoral.cat i assistir a l’assaig general que es realitzarà dissabte 26 de maig al matí.

Durant el matí, el programa de ràdio El Centrenari es realitzarà en directe a la plaça de l’església d’11h a 12.30h per poder retransmetre totes les accions.

​​17.30h a 19h: fotomatón caracteritzat de personatges del teatre del Centre, taller de pessebres diorames i tallers de domassos i del mural graffiti El Centre és viu.

19h a 20h: ballada de sardanes.

20h a 20.30h: breu actuació de la coral Veus de Munt que mostraran un tastet de l’espectacle que estrenaran el 17 de juny.