MOSTRA EL CENTRE ÉS VIU: BALLADA ESBART

3 de juny de 2018, 12h, a la plaça de l’església.

Iniciem un mes de juny intens. El primer cap de setmana, el Centre surt el carrer per mostrar-se i reivindicar tota la feina que des de les seccions realitzen desenes i desenes de voluntaris per apropar la cultura, la tradició i l’esperit cívic als veïns i veïnes d’Arenys de Munt.

Serà un mes festiu, però també reivindicatiu. Des de la Junta es vol demanar a tots els socis, sòcies, amics i amigues de l’entitat que s’impliquin a fons amb les activitats de la campanya del Centre és Viu, que es mobilitzin, que comparteixin i facin d’ambaixadors de l’entitat i que comprin samarretes, bosses, xapes o facin donatiu per tal d’aconseguir el repte de tirar endavant les obres que evitin el tancament de l’entitat.

Aquest mes de juny el Centre acollirà finals de cursos d’escoles de dansa, extraescolars de les escoles, grups corals, concerts de gran nivell com la de la Raquel Xiberta o xerrades d’actualitat política i social. Tota aquesta activitat deixarà de poder-se acollir si no evitem el tancament de les instal·lacions. És per això prioritari que sumem esforços i ens impliquem en el repte de salvar l’equipament cultural més polivalent i amb més activitat del poble.

Ho tenim a les nostres mans veïns i veïnes d’Arenys de Munt, ara és l’hora de fer-ho junt i evitar que l’activitat cultural, cívica i social del municipi perdi el seu aixopluc de referència.

Som-hi!