POESIA, MÚSICA RECONSTRUÏDA I FUGA

Divendres 14 de setembre de 2018, a les 22h, a la plaça de l’Església.

Divendres 14 de setembre es celebrarà a la plaça de l’Església el 9è Aplec Independentista. Enguany l’Aplec es vol solidaritzar amb el Centre i tots els beneficis que es recullin de la venda del sopar botifarrada que es farà a les 21h es destinaran a les obres de reforma del Centre.

I a més a més, a les 10 del vespre, a la mateixa plaça de l’Església, es tancarà el cicle INSÒLITS amb un espectacle protagonitzat per Lîla Urbano (actriu) i Conrad Setó (músic). En ell posen en joc textos en català des de l’època medieval fins als nostres dies: Anselm Turmeda, Salvat Papasseit, Enric Casasses, Joan Brossa, Josep M. de Segarra (…). L’espectacle que estava previst al juny però es va haver de suspendre per la previsió de pluges. Es programa en aquesta nova data i s’inscriu dins dels actes solidaris del mes de setembre que tenen l’objectiu de recaptar diners per a les obres de reforma del Centre. En aquesta ocasió el preu de l’entrada és voluntari i es recolliran els donatius en acabar l’espectacle.

CANÇÓ DESCONSTRUÏDA és un terme que respon a una forma de Nova Creació, aportació conceptual del duet. Essencialment es tracta de focalitzar-se en el text de les cançons, desproveirl-es del seu element cantable subratllant la interpretació actoral al costat d’una nova música concebuda aquesta com a creació paral·lela, que així esdevé la banda sonora original del fragment poètic en qüestió.