XERRADA – COL·LOQUI: LA IMMIGRACIÓ

7 de febrer del 2020, a les 19.30h, a la sala Corrioles

Aquest divendres el nou grup del Centre, ATRI, portarà la PRIMERA XERRADA DE REFLEXIÓ SOBRE LA IMMIGRACIÓ dins del cicle que han preparat al voltant dels moviments migratoris que no s’expliquen als miatjans de comunicació.En aquesta sessió es donarà un enfocament global que pugui posar en context la realitat a Catalunya i les respostes que s’hi donen. L’objectiu és explicar com i qui són els immigrants per causes socioeconòmiques; quines en són exactament les causes, quines respostes donen les nostres societats i governs occidentals, i quines n’haurien de ser les respostes, arribant a concretar, en la mesura del possible, en la realitat de Catalunya.

IMATGE DE LA XERRADA:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.