CINEMA INFANTIL: MASCOTES 2

9 de febrer del 2020, a les 17.00h, a la sala gran

Nova sessió de cinema familiar en català, el diumenge 9 de febrer, amb la pel·lícula d’animació protagonitzada per divertidíssims animals de companyia.Torna a la gran pantalla el gos Max i els seus companys, mascotes que guarden curiosos secrets en el seu dia a dia a Nova York mentre els seus amos no estan a casa.’Mascotes’ va batre rècords a les taquilles l’any 2016, i ara el guió de Brian Lynch (‘Minions’) i l’experiència del director Chris Renaud (‘Gru 2. Mi villano favorito’) busquen repetir l’èxit. El gos Max s’haurà d’adaptar a canvis en el seu edifici de Manhattan i en la seva estimada propietària, la Katie. Les seves vides canvien quan la Katie té un fill. Noves pors, nous reptes, i sobretot un de ben gros: anar al veterinari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.