WEST SIDE STORY

General: 32€

Socis: 26€

Joves: 20€

15 de febrer de 2020 a les 19:30 h.

El Centre et porta a descobrir el musical West Side Story.

West Side Story és un dels musicals més importants i amb més representacions en teatre a nivell mundial. L’escenografia d’aquest espectacle és impecable, la partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és reconeguda com una de les millors de la història dels musicals, el guió d’Arthur Lauren continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins interpreten el ball contemporani.

Vine a gaudir de West Side Story, l’espectacle que tracta sobre la història d’amor entre dos joves que es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els Americans Jets i els Porto-riquenys Sharks. Els enamorats lluitaran per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis. West Side Story és una de les històries més emocionants, punyents i belles del teatre musical. La història està inspirada en el Romeu i Julieta de Shakespeare però a la ciutat de Nova York.

Ara produït per SOM Produeix i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein, s’estrena per primera vegada a Espanya la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957).

Aprofita aquesta oportunitat per descobrir l’apassionant història d’amor de West Side Story!