MOSTRA DE MICROTEATRE

Diumenge 17, a les 18:00h i a les 20:00h, a la Sala Corrioles del Centre

El Centre acollirà una mostra de tres espectacles de microteatre en clau d’humor escrits per Emma Dotras:

Entre Llençols. Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant.

Perduts. Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat. Serà el que els portarà fins a casa?

Detingui’m. Miquel Àngel Pascual i Esteve Jofre. Un ciutadà (l’Esteve) que ve de comprar és aturat per un guàrdia (en Miquel Àngel). La situació que es donarà entre ells és altament (sur)realista, ja que mitjançant l’humor es pretén fer mofa de la recent situació de confinament que hem viscut i estem vivint.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.