SONAGUST: XY

Divendres 22 de gener, a les 20:30h, a la Sala Corrioles del Centre

El cicle Sonagust segueix programant concerts en petit format a la Sala Corrioles. Aquest mes de gener serà el grup XY – ics i grega – l’encarregat d’amenitzar la vetllada. El divendres 22 de gener, a les 20.30h, seran al Centre amb les cançons del seu primer àlbum, Equilibri, i alguna primícia del nou disc que encara no ha vist la llum.

Format per Marçal Ayats i Laura Cruells, XY és un projecte que neix de la força i de la tendresa. El duet de veu i violoncel t’abraça i se t’enduu cap al seu intens paisatge emocional. Sonoritats trencadores i, alhora, delicades. Cançons que esdevenen autèntiques peces d’artesania. Una carícia que no voldràs que s’acabi.

IMATGES DE L’ESPECTACLE:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.