COS DE DANSA: VIRATGES

26 i 27 de novembre, a la Sala Gran del Centre

Dues ocasions per veure el nou espectacle de l’Esbart Dansaire del Centre Moral d’Arenys de Munt:

  • Dissabte 26 de novembre a les 21:00h
  • Diumenge 27 de novembre a les 18:30h

VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta com un doble viatge a través de la dansa. D’una banda, un viatge físic a través de les diferents cultures del mediterrani català. De l’altra, un viatge emocional: el d’una persona que emigra tot buscant una vida millor i les diferents fases per les quals passa en el seu procés per adaptar-se al nou indret d’acollida.

VIRATGES és el resultat de dos anys durs de feina, intensificada els últims mesos. Un llarg període de temps durant el qual el Cos de Dansa s’ha hagut d’anar adaptant a canvis constants. És un espectacle que es presenta amb una dotzena de peces (d’estrena pràcticament en la seva totalitat): havaneres, jotes i una clara al·lusió a la dansa popular i el ball a plaça conformen un espectacle de nova creació de 75 minuts de durada.

** També a partir de dimarts 8 a la secretaria del Centre [de dimarts a divendres de 17:00h a 19:00h], o una hora abans de cada funció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.