Presentació del llibre: Joc de Màscares

Divendres 2 de desembre a les 19h a la Sala Daniel Paituví

JOC DE MÀSCARES de Jaume Arasa es presenta al Centre gràcies a AMUNT LGBTI.

Amb la introducció de Gemma Sangerman

Jaume Arasa i Aguirre (Tortosa, 1991) és advocat especialitzat en dret laboral i escriptor. Sempre ha estat vinculat al món dels Recursos Humans, primer a l’empresa privada i després a l’administració pública catalana.

Des de ben menut ha tingut un gran interès i passió per la lectura i l’escriptura. L’any 2009 en el marc de la II Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Baix Ebre), en el concurs de treballs de Recerca de 2n de Batxillerat, va ser premiat i publicat amb un Accèssit el seu treball Lladres i serenos: una aproximació a la novel·la negra catalana.

La seva primera novel·la, Joc de màscares, s’ha anat coent a foc lent amb el temps, però el salt definitiu ha estat durant aquests darrers dos anys.

JOC DE MÀSCARES:

L’Alegna Carbó, una jove periodista de Barcelona, està fent un reportatge sobre Xavier Pubilla, un empresari molt important i d’èxit del món de la confecció i de la moda, provinent del Maresme. En una festa de la Setmana de la Moda de Milà, on l’Alegna havia estat enviada per informar de l’esdeveniment, fa unes fotografies de l’empresari amb un altre individu. Arran d’això, rep una forta pallissa per tal de robar-li el mòbil i fer desaparèixer les imatges enregistrades. Ella intueix que darrere d’això hi ha alguna cosa fosca i decideix seguir investigant.

Pocs dies més tard, en tornar a Barcelona, Xavier Pubilla és brutalment assassinat a casa seva. A partir d’aquest fet la investigació de l’Alegna, en col·laboració de vegades amb el sergent Favà i la caporal Armengol dels Mossos d’Esquadra, pren un altre caire. Es comencen a descobrir connexions insospitades amb crims antics, relacions amb la delinqüència organitzada, el tràfic de drogues, la prostitució, la corrupció política o amb l’orientació sexual de les persones.

Els fets es desenvolupen en diversos indrets: principalment a Barcelona i el Maresme, però també a Milà i a les Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.