RAU RAU: CONCERT XIULA

Diumenge 11 de desembre de 2022 a les 18:00h, a la Sala Gran del Centre

Celebrem els 20 anys de Rau Rau amb l’espectacle “Descontrol Mparental” del grup Xiula.

SINOPSI

Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia.

Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenciy que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA amb tots els seus altibaixos i amb visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta.

Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.

FOTOS DE L’ESPECTACLE:

CONTINGUT PEDAGÒGIC

L’espectacle proposa un espai de confiança i acollida on mitjançant la música i la posada escena, es vagi posant llum als principals reptes de la criança i la vida familiar. Fent bon ús del sentit de l’humor i la mirada tendre, petits i grans es veuran tocats per aquest viatge cap al reconeixement dels vincles més importants de la vida, alhora que es celebra la importància de ser qui som, no qui hauríem de ser.
Tant les cançons, com el llenguatge, com les diferents dinàmiques construeixen un espectacle proper on la mirada i el protagonisme s’acaba desviant cap al públic i on aquest acabarà desenvolupant un paper actiu a nivell experiencial i sobretot emocional.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i direcció: Xiula
Lletra i música: Xiula
Músics i educadors:
Rikki Arjuna, veu i guitarres
Jan Garrido, veu i guitarres
Adrià Heredia, baix, guitarra i veus
Marc Soto, percussió, bateria i veus
David Bernal, trombó i fiscorn
Kai Stroink, trompeta
Producció i feeling: Paula Granja
Disseny de so: Aitor González
Disseny de llums: Arnau Pardo
Disseny artístic: Xavi Oribe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.