RAU RAU: Sr. Reciclatge

Dilluns 17 d’abril a les 18:00h a la Sala Gran del Centre

SR. RECICLATGE és un espectacle didàctic per a nens i nenes que tracta el món del reciclatge i la recollida selectiva. Una manera divertida d’aprendre i conscienciar, mentre es diverteixen i participen de l’espectacle de Màgia.

Aquest espectacle va dirigit a nens i nenes amb edats compreses dels 4 als 12 anys.

FELIX BRUNET

Amb 25 anys d’experiència professional i havent actuat en 9 països, Fèlix Brunet és una aposta segura per amenitzar qualsevol esdeveniment. Atresora diversos premis Internacionals de Màgia. Domina diverses tècniques: Màgia de prop, màgia Còmica, per adults, màgia Infantil, mentalisme, escapisme, així com Grans Il·lusions. La seva manera d’actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d’humor, fan que tots gaudeixin i participin amb el seu espectacle.

La seva trajectòria li assegura l’èxit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.