VEUS DE MUNT: Capsetes d’Amor

Dissabte 15 d’abril a les 20:30h a la Sala Gran del Centre

El proper dissabte 15 d’abril VEUS DE MUNT estrena el seu nou espectacle “CAPSETES D’AMOR (que el cor en canta)”.

“CAPSETES D’AMOR” és un espectacle de cant coral que segueix un fil conductor temàtic, l’AMOR. En majúscules i en plural. Amor intemporal, sentimental, romàntic, dolorós, feliç, tortuós i bonic… però també amor per la pàtria, per la terra, per allò que hem perdut i pel que anhelem retrobar.

Ja des de l’antiga Grècia l’ésser humà ha intentat definir i classificar els diferents arquetips amorosos, i al llarg de la història encara se n’hi han afegit molts més. En aquest espectacle cantem, doncs, als diferents colors de l’amor.

El repertori és volgudament variat i eclèctic, però amb certa predominància de temes lligats al món del rock i el pop, adaptats i harmonitzats a quatre veus (molts dels arranjaments fets per l’equip de Veus de Munt). Combinem amorosament temes de Pink Floyd o Guns N’ Roses amb cançons de Morten Lauridsen, Stevie Wonder o Lluís Llach. És un concert tècnicament complex però molt carregat d’energia que volem compartir amb tots vosaltres.

Precisament, per la naturalesa de les cançons, ampliem l’acompanyament habitual de piano, amb un petit conjunt instrumental de guitarra, baix i percussió.

Tal com suggereix el títol, les capses i capsetes ompliran l’escenari, talment el teló de fons on projectar textos, imatges, llum i color. Però també seran un element viu i canviant, un punt de recolzament, o qui sap, seran capsetes plenes de secrets, records i sentiments que la música us descobrirà. Veniu i obriu el vostre cor a les “Capsetes d’Amor” (que al cor li encanta!).

“CAPSETES D’AMOR…”, dissabte 15 d’abril a les 20:30 a la Sala Gran del Centre.

RECULL FOTOGRÀFIC DE L’ESPECTACLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.